Hoppa till innehåll

Hur länge håller en loppisjacka???

21 april 2012

Jag är en loppsinörd av stora mått sedan tonåren 😉

Den här jackan fick jag av två väninnor då min dotter, nu vuxen och utflyttad, var ungefär ett år…. De hittade den på Gävleborgs Biståndsgrupp och ansåg att det ”liksom stod mitt namn på den”. Sedan dess har jag använt den; vår – sommar – höst.


Den har varit en av mina stora favoriter tills för ett par år sedan då jag insåg att dess midjemått inte längre stämde överens med mitt 😦  Sedan dess har den mest hängt i garderoben och jag har inte klarat av att göra mig av med den – min ungdoms favvis jacka.

Under hösten som gått har jag försökt röja och städa, sortera ur mitt hem. En slags feng shui.

Jackan har nu flyttat vidare till loppis, kanske någon annan får glädje av den 🙂

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: