Hoppa till innehåll

Bjud på hösten – bilder av ljus färg och kontrast 3 & 4

30 oktober 2011

Helgen är redan slut. Jag har inte sovit färdigt ännu!!!! Inte vilat klart liksom… 😦
Trots en extra timmes lyx gäspar jag – eller kanske just därför (?)

Hela lördagen umgicks jag med barnbarnet och hennes mamma. Vi plöjde Uppsalas barnvagnsbutiker i jakt på en ny (läggbar) sittsulky – stabil och med stora hjul – dessvärre utan att finna en lämplig. Sen bjöds jag på middag och lördagsmys i deras hem 🙂

Delar av söndagen lyckades jag tillbringa vid photoshop – äntligen!


Eftersom jag fotar allt jag ser (?) och alltid har kameran med mig så blir det en hel del bilder att sortera, redigera och/eller kassera. Jag ligger ungefär två månader efter… inte måste – VILL gå igenom dem och njuta. Annars finns det liksom ingen anledning att foto så mycket som jag gör och skulle jag sluta fota… nupp, finns inte på livskartan!

Visst är hösten vacker!!!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: