Hoppa till innehåll

Jag är kär!!!!

08 oktober 2011

Tänk att just Du ville komma i min väg, precis då jag som mest längtade efter just Dig, då jag som mest behövde…

Jag vet att jag har höga krav på egenskaper och färdigheter… att jag inte alltid är så perfekt själv, typ. Men jag lovar att jag alltid kommer att göra mitt bästa för att vi tillsammans ska skapa ljuvt för själen.

… i en pryl förstås 😉 Klicka på den så får du se mitt underverk!canon_powershot_sx230_hs_black

Min gamla Canon Ixus870IS började strula under USA resan och sen ännu mer vid mitt ofrivilliga – men trevliga – besök på Island. Det var dags att leta en ny, så denna gång var det inte ett komplett impulsköp eller jo, på sätt och vis… men det var framförallt en enorm lyckoträff.

Tänk att just denna fantastiska kamera ville komma i min väg och förgylla/ öka mina promenadtimmar och sannolikt även mina timmar framför Photoshop.

Jag vill ha en kamera jag kan lita på… hmmm om jag tänker efter så är jämförelsen med en man inte helt konstig ändå…

O då jag kom på att detta var mitt sätt att presentera min nya vän här på bloggen, så kände jag att jag längtar till den dag då jag med samma glädje kan skriva att jag är kär – i en man. Det börjar bli dags, typ.

Tänk om det ändå vore så enkelt att hitta, en för mig passande, man som det är att hitta den för mig perfekta kameran.

Än har jag inte gett upp hoppet 😉

En dag i taget, det viktigaste först. Ikväll känns Photoshop viktigast… sällan en man kliver fram ur menyerna där ;-(  Eller? Kan någon tipsa Adobe om mitt önskemål inför nästa version?

One Comment leave one →
 1. torgust permalink
  09 oktober 2011 08:55

  Enjoy!

  En stilla söndagsmorronsfråga bara, har du lagt ner lika mycket tid på att söka efter en man, som på att söka kamera?

  För nåt år sedan tog jag mig råd att köpa en kamera av billigaste sort. Den har jag haft stor glädje av. Bl a gjorde jag i somras en fotobok av ett urval av de senaste 10 årens terapibilder. Ett fint avslut och grund för att gå vidare med mitt liv.

  Sen lever jag med en käresta, som i a f länge varit, mer kär i sin kamera eller snarare i sina bilder än i mig. Hon är en gudabenådad fotograf, som aldrig behöver photoshoppa, inte ens beskära. Hon har sån fantastisk blick för ljus, utsnitt och komposition. Gissa vem som gett henne kameran? (Hennes ex;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: