Hoppa till innehåll

Myggan är ett kakmonster!!!

29 september 2011
tags:

Det var länge sedan jag bloggade om Myggans bravader, men nu är det dags, hon har överträffat sig själv på sistone… Myggan är mitt barnbarns mamma, en härlig ung kvinna – som har förunderliga matvanor av och till 😉

Vi har umgåtts ganska mycket under en period nu, typ nästan varje helg faktiskt. Det är tydligt att Myggan känner sig hemma och väl till mods i mitt hem *ler* – och det är så jag vill att det ska vara!

Det söta är att hon har börjat leta sig fram till mina kakor. Undangömda paket som finns utplacerade lite här och där i skåp och lådor (det är väl inget stört med att gömma kakor???) Ibland säger hon att hon ”råkat” hitta gömda kakor då hon letat efter mitt gömda godis.

Ni vet den där typen av kakpaket som inhandlats då jag varit fööör hungrig på ICA/Coop men valt att handla innan jag ätit mig mätt hemma. Kakpaketen som borde ha stannat i butiken alltså… men som gömts undan till framtida hunger/godis sug.

Hon har faktiskt hittat och tömt nästa alla mina gömmor nu, innan jag ens hunnit provsmaka de olika sorterna själv.

Efter senaste besöket gjorde jag ett nytt ”fynd”, den unga kvinnan hade tryckt i sig barnbarnets kakor! Inte allihopa denna gång, hon är allt lite solidarisk med sin dotter – hela fyra kakor lämnades till tösen*ler*

Ärligt talat… Jag vet inte vem av oss som har mest störda/söta beteenden, Myggan eller jag.

Jag gömmer godis och kakor i lägenheten.

Hon hittar och äter upp dem.

Det är väl sånt som kallas att komplettera varandra 😉

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: