Hoppa till innehåll

Det kom kiss! ….ett barns upptäckter

06 augusti 2011
tags:

Jag är som jag är, typ.

För mig är det självklart att låta små barn springa nakna i sommargräset. Då de väl lärt sig gå och det dessutom är varmt är det dags att ta av blöjan och lufta huden. Tröja eller klänning som solskydd och eventuellt en solhatt räcker oftast bra.


Att de små, genom att få röra sig nakna även får upptäcka sina kroppsfunktioner kommer naturligt. I slutet av juni då barnbarnet och hennes mamma tillbringade en del tid hos mig så fick tösen vara naken av och till. För mig spelar det ingen roll om det kommer kiss på golvet inne heller – det går ju alltid att torka upp;-)

Första gången barnbarnet kände att det kom kiss, där hon sprang omkring på gräsmattan i bara morgonrock efter bad i poolen:

Tösen: – Ouh!

Tittandes förvånat ner på benen. Andra gången stannande hon upp lite, tredje gången blev det en snygg pöl med efterföljande fotavtryck på asfalten.


Häromkvällen då jag såg henne igen och hon var ”klassiskt klädd” (som jag då jag var liten *ler*) naken men i gummistövel premiär märkte jag en förändring.

Tösen har avancerat i sin kroppskännedom och känner nog av då kisset är på väg. Hon ställde sig lite bredbent och lyckades kissa på gräset utan att det rann kiss ner i stövlarna.

Och DET är allt ett konststycke för en 17 månaders kvinns 😉

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: