Hoppa till innehåll

Älskade yngel de lux – hur vill du bli firad denna dag???

25 juni 2011

Jag minns det som igår – men idag är det 19 år sedan han kom till världen!

Konstigt egentligen att det är hans tidigaste år som mest sitter som bilder i mig… min lille plutt som nu är vuxen, här på bilden har han precis öppnat presenter efter att blivit väckt med sång på 3-årsdagens morgon:

På den tiden var det inte svårt att fira honom, att hitta presenter han önskade sig 😉
Traktorer av alla storlekar, färger o material var det största intresset o det var någonstans i denna ålder han gav namn åt traktorbergen i Hälsingland.

Numera är det inte lika enkelt… han vet liksom inte hur han vill firas av familjen, inte heller vad han önskar sig/behöver/vill ha. Ett rätt hopplöst fall för en tonårsmamma.

Eftersom han flyttade hemifrån för en månad sedan kan jag inte ens väcka honom med skränande grattis sång. Så nu får jag ge mig till tåls… vänta på att han ska berätta hur han vill bli firad o om han önskar sig något i present. Jag gissar att han firar med flickvän o polare där han nu bor o att familjen får invänta tillfälle till senare – vilket är helt OK – det är ju hans födelsedag o han är nu vuxen att bestämma själv hur han vill ha den.

Jag är med honom i hjärta o tanke denna dag – precis som alla andra dagar – en mammas roll förändras med åren då barnen växer upp. Det är precis som det ska vara o jag gläds över att få finnas där i bakgrunden, på vuxna villkor.

Grattis älskade son på 19 års dagen!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: