Hoppa till innehåll

Stum kommunikation…

15 juni 2011

Jag har sovit sittandes i sängen i natt… sovit i alla fall till valda delar, av o till. På morgonsidan, vid halvfemtiden gav jag upp o åt lite frukost. Fixade mer varm ingefärsdricka o la mig sedan igen utmattad.

Ringde till jobbet för att säga att jag gett upp, om inget mindre mirakel inträffar så blir jag hemma hela veckan. Inte lätt att göra sig hörd o förstådd men hon som svarade har nyligen själv varit så här så hon gillade läget. Sen slumrade jag vidare o vaknade efter lunchtid.

Sonen, mitt älskade yngel de lux, gjorde sig redo att åka hem till sitt, efter ett par dagar arbetsvisit här i stan. Då han skulle öppna ytterdörren ropade han:

– Hej då morsan!

Jag knäppte två gånger med fingrarna som svar.

Sonen kom tillbaka in i lägenheten.

Han: -O vad betyder två knäppningar? Hej då? eller?

Jag nickade o log, fick mig ännu en kram innan han gick.

Det är inte lätt att tappa rösten… den är så självklar liksom. Plötsligt tar en massa vänner plats i huvudet, vänner jag vill ringa, prata med, umgås med… jag har ju all tid i världen att tänka på dem nu då jag inte kan/orkar göra annat. Tiden jag sällan har då jag jobbar.

Men det går väl över, även detta, en dag i taget.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: