Hoppa till innehåll

Går det att tappa bort en våg i sitt eget hem?

05 juni 2011
tags:

Jupp! – Det går…. men HUR har jag egentligen ingen aning om…

Det började med att jag gömde vågen för Myggan, då jag ansåg att hon vägde sig för ofta för att vara sunt o bra. För att vara riktigt ärligt – jag vägde mig också lite för ofta för att det skulle vara sunt o bra… Att väga sig varje morgon – är ett tvångsbeteende jag förstått att många kvinnor har, vilket dessvärre inte gör det sundare… Jag hade då ännu full koll på mitt gömställe o kunde plocka fram vågen då jag ville eller behövde.

Bild stulen hos mabra.com

Nu under våren, sedan jag började mitt nya jobb, har inte Myggan o barnbarnet varit hos mig lika ofta som tidigare. Vågen blev liksom bortglömd o någonstans under tiden så upphörde mitt eget dagliga tvångsbeteende att väga mig. För ett par veckor sedan började jag fundera o leta efter vågen. Nu har jag letat överallt, tror jag. Jag har ett svagt minne av att jag bytte gömställe… men det är så svagt att det bara är en aning o hjälper mig inte på traven. Det finns säkerligen ett gott skäl till att jag inte ska hitta den förbaskade vågen igen *ler*

Dessvärre lägger jag en hel del grejer på ”bra ställen” numera *suck* – T ex;

Sedan i april har jag med jämna mellanrum letat efter frön till trädgården. Jag visste att jag flyttat på dem under någon av vinterns röjningar då jag gjorde mer plats för barnbarnets grejer. Jag grubblade o letade, grubblade o letade men inga fröpåsar kom inramlandes i minnet.
Idag letade jag igen, på ett nytt ställe – o hittade äntligen fröpåsarna – på en hylla i städskåpet. Där hade jag ingen anledning att tro att jag ställt dem….

Jag hittade två DVD filmer på loppis nyligen, filmer som min unge son har på VHS o som jag vet att han gillar – köpte dem för att ge dem till honom. Då han dök upp hemma en kväll.

Jag: – Jag köpte två filmer åt dig nyligen, du vet de där ”Titta han snackar….” men jag har lagt dem någonstans…

Sonen: – Jaha, som med vågen alltså *suck* de ligger säkert på något jättebra ställe mamma.

Jag: – Hmm, jo, säkert… undrar bara vart jag lagt dem.

Samtidigt tänker jag att jag kanske ”glömde” att köpa dem (?) eller köpte dem men glömde dem i affären (?) eller att de trillade ur påsen o ligger i bilen (?)

Det ska bli intressant den dagen i framtiden då jag åter ska flytta o packar alla mina grejer – vad mycket fynd jag kommer att kunna göra då! Kanske till och med vågen kryper fram då… undrar bara varifrån…

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: