Hoppa till innehåll

Fascinerande långbent kryp

29 maj 2011

Jag gillar att ta närbilder…. det har väl knappast undgått någon som kikat in här *ler*


Visst är den helt fantastiskt underbart vacker!!!

Jo, jag avskyr kryp då de flyger omkring, då viftar jag o slår omkring mig i panik – de kan ju bitas (?) eller sätta sig i ansiktet på mig (?) eller…. (?) En söt fobi helt enkelt, som inte riktigt går att förklara o hantera logiskt.
Men då de sitter still så här, då går jag gärna nära, nära med kameran. Sen då jag sitter i photoshop o får se krypen i närbild så förundras jag över hur de ser ut ”egentligen”. Andra exempel är nyckelpigangräshoppan o humlan där jag inte såg detaljerna förens jag satt vid dataskärmen.

Då, i lugn o ro, kan jag förstora bilderna, se detaljer o förundras över universums storhet – i alla stor o smått…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: