Hoppa till innehåll

Tonårslyft med mindre storasyster

25 maj 2011

Vad jag kommer att sakna deras upptåg, dessa mina älskade ungdomar som vänt upp o ner på mitt liv – hela mitt vuxna liv. Visst ha de skrämt slag på mig många gånger, fått mig att asgarva andra gånger, bli vettskrämd o ibland även heligt förbannad.

Yngel de lux var inte mer än något dygn gammal då hans tre år äldre syster ”höll på att vrida nacken av honom” första gången… Mycket våldsamheter har ägt rum genom åren, en del av misstag, andra med flit o uppsåt – deras stora kärlek syskon emellan har ändå aldrig gått att ta miste på.

För någon vecka sedan uppfann de denna träningsform:


Bägge fick kämpa ganska bra – Ynglet med själva lyftet o dottern med att hålla sig spikrak i kroppen.
För ungefär ett år sedan uppfann dessa två ett nytt sätt att träna rump musklerna – som var bättre än sex (?)

Bildterapi kallas detta för en ensam tonårsmamma… än har jag inte köpt cigaretter för att döva smärtan… ännu har jag kraft att stå emot. Jag har ett trumfkort kvar att ta till om det blir tyngre, för mer mammagråt o mammakärlek, alla deras barndomsfilmer – känsloterapi av stora mått.

Allt är bra o precis som det ska vara i mitt liv just nu 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: