Hoppa till innehåll

Grattis Myggan!!!

10 maj 2011
tags:

Mitt barnbarns unga mamma fyller 19 år idag 🙂

Tänk vad tiden rusar iväg…. vad mycket som hänt sedan jag först mötte henne, den unga då så osäkra kvinnan på 17 år, som hon mognat o utvecklats, kämpat sig igenom så mycket.

Hon var rätt skraj för mig till en början, min unge som hade nog skrämt upp henne en aning *suck* o jag med mitt raka o direkta sätt hjälpte nog till med det som saknades. Jag tror det har gått över helt nu.
Vi har lärt känna varandra, acceptera, respektera o uppskatta varandra. Den dagen jag spontant sa ”o vad jag älskar dig” till denna goa Mygga hade hon redan drömt på natten att jag skulle komma att säga just det *ler*

Hon är inte min dotter, inte min svärdotter heller – ändå är hon en mycket viktig person i mitt liv, mitt första barnbarns mamma. Hon kommer för alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta – mitt hjärta har gott om plats o gott om kärlek, det räcker till 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: