Hoppa till innehåll

Barnbarnet har missuppfattat detta…

06 maj 2011

Jag erkänner:

Jag är petigare med barnsäkerhetsdetaljer nu då jag fått barnbarn än då mina egna var små… o detta trots att tösen inte är hos mig så ofta. Vill liksom inte riskera onödiga olyckor de stunder då hon är med/hos mig.

Men lilltjejen tycks ha missuppfattat helt vad dessa säkerhetsprylar är till för, hon jobbar hårt för att få bort dörrstoppen som garanterar att fingrarna inte kläms i dörrarna:


Det är inte brist på ”riktiga” leksaker eller ens roliga tillåtna köksskåp med innehåll… ändå föredrar hon ofta denna typ av lekar.

Älskade lilla tös ❤

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer leave one →
 1. 06 maj 2011 08:35

  Hon är söt den lilla. Jag är också mycket mer orolig för olyckor när det gäller barnbarnen än barnen på sin tid. Att se Mabou på cykeln eller Kornelia klättra kan ju ta livet av vilken mormor/farmor som helst. Det finns nog en psyko/social mening med att vi fysiskt bara kan få barn upp till en viss ålder. Nu är ju inte du riktigt där. Jag lovar dig med ålder kommer oron starkare.

  • 06 maj 2011 21:56

   Härligt att du känner igen dig du med 🙂

   Min förhoppning är att oron ska lägga sig med åren *ler*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: