Hoppa till innehåll

En inre kärleksupplevelse som jag vill uppleva igen, o igen, o igen…

29 april 2011

Jag besökte underbara vänner tillsammans med min dotter under påskledigheten. Fram emot kvällen, efter gott grillat o finsk Memma (?) efterrätt samtalade vi om olika massage tekniker o tillits övningar. Jag berättade om sådant jag lärt mig hos Lisbeth på Kropp & Själ i Gävle genom att själv få behandling, sådant jag sedan använt mig av då jag gett vidare till andra nära o kära.

Mina vänner bad mig visa hur/vad jag gjorde, trots att vi satt på vanliga köksstolar o det optimala för dessa metoder är att ligga avslappnat på rygg.

Jag satte mina fingertoppar vid skallbasen på kvinnan i huset o hon lutade sitt huvud i mina händer. Då hände något stort, som jag aldrig tidigare upplevt – fingertopparna pulserade av Qi´s livskraft.

Bild lånad på webben

Jag andades, centrerade mig i nuet, blundade o kände kraften flöda, förundrades över universums storhet o väninnans tillit. Efter en stund, jag tappad lite greppet om tiden där o då, började en koltrast sjunga utanför det öppna fönstret. Universum kom mig till mötes med mitt hjärtas  mest älskade fågelsång – den som får min själ att jubla. Lyckans tårar var inte långt borta…

En omvälvande upplevelse som jag inte riktigt klarar att beskriva med futtiga små ord här på bloggen.

Det var som en stor inre kärleksupplevelse, fulländad Här o Nu

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: