Hoppa till innehåll

Papper med viktiga koder…. hanteras varsamt….

23 april 2011

Minns ni att jag berättade om hur jag klantade mig ganska rejält andra dagen på nya jobbet?

Då jag råkade falsklarma…. på riktigt…. Det är ett par månader sedan nu, men alla minns det…. inte minst jag. O inte EN ENDA har lyckats göra om samma bravad, jag riktigt längtar tills någon kollega ska göra något liknande, så jag slipper känna mig så ensam i den skaran som klantat sig…

I förra veckan var det så dags för landstinget att byta ut våra datorer o jag skulle äntligen få användning av mitt ”riktiga” inloggnings/id/tjänstekort.

Då jag anställdes fick jag ett reservkort o ett papper med koder till detta. Koder som måste hanteras varsamt, så att ingen annan otillbörligen kunde då tillgång till dem.
Dessvärre förväntades det att jag skulle lära mig minst två av koderna utantill, då de behövdes i det dagliga arbetet.

Som ni ser löste jag problemet genom att lägga kodpappret i bakfickan på mina jeans, då var det tillgängligt så fort jag glömde bort koden o jag riskerade inte att förlägga det:


Risken att någon annan skulle ha nytta av koderna är, typ, obefintlig… Jeansen åkte i tvättmaskinen o vilka koderna var har jag aldrig mer kunna lista ut. En – den jag varit helt beroende av denna tid – hade jag som tur var lyckats lära mig utantill.

Vilken enorm tur för mig att det till det nya ”riktiga” kortet kom ett nytt papper med nya koder… det hade varit så oerhört pinsamt annars… med ännu ett klanteri att försöka skämta bort *ler*

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: