Hoppa till innehåll

(Våren är kommen!!!) Min nya HTC o underverken :-)

17 april 2011

I fredagslunch tog jag en kort promenad med en kollega o där stod de små gula blommorna o sträckte sig mot solen. Dessa vårens små budbärare – de mest välkomna o älskade av blommor!

Då jag var barn visste jag att det viktigaste som fanns att finna på våren, för att glädja min mor, var tussilago, det allra första vårtecknet. De togs hem krampaktigt hållna i mina små barnahänder för att få hedersplatsen i en äggkopp på matbordet. Än idag ringer jag alltid o informerar min mor då jag sett de första för året, numera då hon hanterar internet kan hon även få se bilder på demjag plockar dem sällan, de får stå kvar i sin sprödhet o styrka.

Jag såg den första i Uppsala, längs fyrisån, redan den 26 mars – en enda ensam gul knopp på väg upp i slänten. Men nu, på en lerig plätt, bland bråte efter ett bygge – de är inte kräsna då de slår rot de små underverken – där stod de i större mängder i lyste upp marken:

Jag hade ingen kamera med mig, vi skulle ju bara gå o handla mat åt kollegan i centrum… men så kom jag på det:

Min nya HTC android är så mycket mer än bara en mobil – den är kamera också o tar bilder av god kvalité – o visst duger bildkvalitén 🙂

Mer om den nya mobilen (?) återkommer jag till en annan dag…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer leave one →
 1. Bosse permalink
  17 april 2011 10:33

  Vacker vårbild och visst är det en speciell känsla när dessa små solar dyker upp då vet man säkert att våren är här 😉

  Visst är det smart med kamera i mobilen och en som tar helt OK bilder, skiljer inget nämnvärt mellan bildkvalitet på HTC eller Iphone som jag kör för den bästa kameran är alltid den man har med sig!!

 2. torgust permalink
  17 april 2011 13:47

  Även min käresta har dokumenterat dessa soliga vårtecken ända här uppe i Umeå!

  Vårvarm kram

  • 25 april 2011 17:42

   Trodde ni hade snö ännu…. men det kanske var i Skellefteå som vänner klagade på det (?)

   Kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: