Hoppa till innehåll

Vilken ska jag välja???

14 april 2011

Jag har en väldigt tråkig hallmatta innanför ytterdörren, brunmönstrad o syntetplastig inköpt på Coop. Den har legat där i ett antal år nu o jag är ärligt talat urless på den, men i brist på annan får den ligga kvar.

På en lunchrast i förra veckan gick jag omkring i köpcentrumet nära min arbetsplats o kikade in i en inredningsaffär. Först hittade jag den gröna mattan – o blev kär i den – dessutom älskar jag budskapet på den. Jag trivs bäst då de som besöker mig känner sig hemma o slappnar av, då kan även jag slappna av 🙂


Då jag kom tillbaka ett par dagar senare fast besluten att köpa den gröna så fick jag syn på denna rödmönstrade o plötsligt stod jag där o kunde inte välja… ambivalent som alltid då det gäller färger…

Jag älskar ju även varma färger, den gröna ser kall ut i jämförelse trots sitt budskap. Varför kan de inte ha den rödfärgade med samma budskap???

Snälla ni, hjälp mig! Vilken passar mig o mitt hem bäst?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer leave one →
 1. Bosse permalink
  14 april 2011 10:50

  Den gröna med trevliga texten helt klart mera välkomnande för Dina gäster 😉

 2. Elisabeth permalink
  14 april 2011 14:16

  Nu har ju jag iofs inte varit hemma hos dig men… om inte mattorna är jättedyra kanske du kan köpa båda och byta efter humör… 🙂

 3. Smultronknopp permalink
  14 april 2011 17:49

  Jag röstar helt klart för den gröna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: