Hoppa till innehåll

Äkta nypressad juice – hos Lidl (!)

05 april 2011

Av ren lathet handlade jag frukostjuice på Lidl, det är den närmaste butiken jag har…

Lidl är egentligen inte någon favorit butik för mig. Det går aldrig att lita på att de har de varor jag letar, de flesta varorna är tillfälliga gäster – typ. Att de, åtminstone tidigare, transporterade mjölk från Tyskland till butikerna i Sverige fick mig än mer avigt inställd, av miljöskäl.


Jag har för vana att dricka ett glas juice vid frukosten. Jag är ganska kräsen med juice, vill att den ska smaka ”riktigt” = så fräsch som möjligt o innehålla fruktkött. Jag misstänker att jag blev bortskämd med färskpressade juicer av färska frukter i Latinamerika. Därför gör jag gärna egen juice emellanåt då jag vill lyxa till vardagen lite, eller den lite enklare centralamerikanska ”Fresco” som innehåller mer vatten o socker som utfyllnad. Jag gillar inte att bli lurad på innehållet heller som jag nyligen berättade om i inlägget om Brämhults juice

Nu överraskade Lidl mig positivt denna gång – lyxigt fräscht o gott 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: