Hoppa till innehåll

Det är allt lite synd om mig… :-(

04 mars 2011

Natten mot torsdagen började min hals att irritera med torr rethosta, jag harklade mig, hostade, drack vatten, sög på Fishermans Friend – allt för att försöka få stopp på irritationen o kunna sova.

Under torsdagen började jag nysa på jobbet, näsan täppte igen o skallen började kännas allt tyngre. Fram emot lunchtid tog jag lite febernedsättande o nässpray o la mig o vilade en stund.

Torsdagar är den längsta arbetsdagen på denna min nya arbetsplats, från 08.00 till 19.00, o jag höll ut hela tiden o fick en hel del gjort. På vägen hem kände jag tyngden i kroppen, hur slut jag var, o hur febern kom krypande.

Jag har ju tidigare skrivit om mitt vansinniga beteende att gå till jobbet då jag är sjuk… något jag gjort hela mitt arbetsliv o skrutit med *suck*. Hur jag haft för vana att testa om jag kan stå upp i duschen innan jag bestämmer mig för att gå till jobbet eller inte.
I augusti förra året var jag hemma från jobbet i flera dagar då jag hade halsböld o var riktig risig – det var verkligen ett stort framsteg av mig att tillåta mig själv o min kropp att vila i det läget!

Egentligen har jag väl inte så mycket att klaga på, att jag är lite förkyld o hostig nu ett halvt år senare. Jämfört med småbarnsfamiljernas ständiga infektioner så ligger jag bra till, typ. Ändå – jag tycker att det är kymigt att jag känner mig hängig efter bara två veckor på det nya jobbet… lite synd om mig är det allt *ler*

Samtidigt… jag fick ett SMS av Myggan idag o både hon o lilltösen ligger däckade i magsjuka – jag är INTE avundsjuk o jag tycker faktiskt synd om dem bägge två. Hoppas de hinner bli pigga o krya till lilltösens ettårsdag nästa lördag 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: