Hoppa till innehåll

Nu åker jag bil till jobbet o slipper tågsstrulet

03 mars 2011

Det är underbart o vilsamt att återgå till min vana att köra till jobbet. Jag dricker mitt morgonkaffe ur termosmuggen, lyssnar på ljudböcker och/eller radio. Jag stretchar nacken mot nackstödet, masserar nacke/hals o axlar om det behövs. Jag pratar i mobilen (headset) med vänner o familj. Jag kan passa på o slinka av vägen o uträtta olika ärenden eller besöka en o annan vän.

Nu består inte min restid till o från jobbet av enbart själva resandet, tittandet på klockan o undrandet om jag ska komma i tid. Oron över att missa nästa anslutning, om jag ska få sitta ner o vila en stund,  att en medpassagerare kan ha dränkt sig i parfym/rakvatten…

Nu rår jag mig själv o NJUTER av resan, som oftast tar ca 40 min enkel väg från dörr till dörr.

Blir jag för trött så gör jag som jag brukar:

Jag har alltid kudde o filt i bilen, skjuter stolen bakåt så jag kan sträcka ut mig  o fäller tillbaka sätet lite grann – ställer mobilen på väckning – o slumrar/sover sött en stund 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: