Hoppa till innehåll

Jag falsklarmade andra dagen på jobbet… o ska bjuda på falsklarmsfika

19 februari 2011

På fredagen fortsatte min introduktion på nya jobbet, tempot var fortsatt helt OK o jag fipplade lite på egen hand varefter mina användarbehörigheter på datorn blev klara. Spännande med nya datasystem igen o möjligheter att lära mig något nytt.

På lunchen slumrade jag en stund i vilrummet, välbehövligt för mig allt som oftast (men det vet inte kollegorna ännu…)
Därefter kom jag på att jag inte fått lära mig hur man skulle testa sitt individuella överfallslarm, något som står på checklistan för nyanställda.

Min kollega visade genom att testa sitt. Det fungerade som det skulle. Så testade jag mitt – på samma sätt – o LARMET TJÖT i lokalen o saftblandaren lyste upp stället.

Kollegor kom rusande, stirriga o stressade för att se vad som stod på… o där stod lilla jag… aningens generad för att jag lyckats klanta mig o falsklarma. Någon ringde snabbt o informerade tillströmmande utifrån att det var falskt alarm.

Så nu har jag lovat att bjuda på ”falsklarmsfika” i nästa vecka – det var en idé de flesta tycktes uppskatta 😉

Puss på mig, tänkte jag o log då väktaren dök upp genom snön för att återställa – o lovade att ringa honom då fikat är på gång…

Jag tror nog att det blir denna favoritkaka:

B t w Fredag morgonens tidigare upptåg HADE sittplatser så efter promenaden till stationen slumrade jag skönt i en halvtimme o pendeln gick i tid. Hemresan gick lite sämre…pendeln hade förseningar (o var knökfull) så jag missade upptåget igen. Så nu är jag uppe i 2 fungerande enkelresor av 6 möjliga = 33%

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: