Hoppa till innehåll

Höstens frukter på Ramsö

05 februari 2011

Det är ett tag sedan jag var på Ramsö i Vaxholm för första gången, månaderna går… det var innan snön o kylan kom på allvar. Jag har hunnit vara dit ännu en gång på en dagskurs i hjärtats Taij qi o fler gånger kommer det att bli.
Det är ledarna som anordnade retreaten i Frankrike i oktober 2010 som bjuder in till dessa kurser o möten med kärleksfulla människor. Som jag redan berättat här o här har dessa två en speciell plats i mitt hjärta.

Den där första gången på Ramsö tog jag en promenad med kameran o fastnade för denna vackra höstvy:


Jo, jag ”pallade” äpplet o åt upp det – det var himmelskt friskt o gott 🙂

Det är inte alltid jag o kameran är sams i naturen då jag har begränsad tid o sen tar det lite tid hemma innan jag hinner kika på bilderna o redigera bort de kassaste. Denna trädsvampsbild gillade jag:


Trädsvampen fick sitta kvar på sin vedklamp.

Här o nu – en sen höstdag på Ramsö 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

One Comment leave one →
  1. fikadax permalink
    06 februari 2011 21:04

    Fina foton!!! Kul att få se!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: