Hoppa till innehåll

Blogga eller nätdejta en fredagkväll

29 januari 2011
tags:

Hela gårdagen satt jag o velade fram o tillbaka…

ska jag ut o kika på den nya sajten som Tonårsmorsan bjudit in mig till…

ta eget kommando över mitt nätdejtande liksom.

—————————————————————-

Då jag registrerade mig o la in uppgifter o text fick jag en massa besökare o ”mejl” från diverse män

men ni vet kanske hur det är (?)

(eller, hmmm, ni kan ju inte veta hur det är ”för mig” *ler*)

Jag behöver öva mig på att VÄLJA SJÄLV

– aktivt liksom –

Vem väcker mitt intresse? Vad väcker mitt intresse?

Inte sitta o vänta på att väcka andras intresse

o sedan grubbla över vad det är för mysko män som hör av sig…

Varför de är så konstiga (?) eller åtminstone saknar framfötter, typ.

—————————————————————–

Som ni ser så valde jag att fly lite igen…

Jag valde att blogga om detta istället för att gå ut på sajten*asg*

——————————————————————

Så nu ni, ska jag göra slag i saken o ägna en stund av fredagskvällen till

att AKTIVT leta efter intressanta män på den nya dejting sajten

Wish me luck!!!

Läs även andra bloggares åsikter om

8 kommentarer leave one →
 1. 29 januari 2011 09:21

  Varför inte utveckla datingen till fler dagar i veckan. Med din försiktighet är jag rädd att det dröjer. Klart att du vågar och framförallt du är värd att roa dig.

  • 29 januari 2011 10:50

   *ler* det är balansen mellan att roa sig o att vara försiktig som jag håller på o nosar på….
   Att det dröjer gör mig faktiskt ingenting, den som väntar på något gott 😉

 2. torgust permalink
  29 januari 2011 16:01

  Wish you luck!
  Och varför inte prova en danskurs? Dom verkar ha öppet hus på torsdag!

  • 29 januari 2011 16:13

   Vad underbar du är 😉
   Kikade in på bugg sajten – kul idé men…. bugg…. *djupt andetag* som jag fegar ur nu
   Lättare att öva vid datorn än så länge 😉 Ett steg i taget du vet….

   Btw håller på o läser Boken för andra gången nu… känner igen mig MYCKET i två av de teman du nämnde som dina, men har diverse smådelar ur flera förstås.

   • torgust permalink
    29 januari 2011 18:38

    Minns just nu bara två teman, som gäller mig, känslomässig försummelse, som slog ner lite som en bomb att läsa om, och perfektionism.
    Vilka två är det du är mest fångad av?
    En av de goda sakerna för dej med boken är ju att man får konkreta råd vid val av partner beroende på vilka ”lifetraps” man sitter i, så du får väl ha boken intill dej när du ska välja och vraka på dejtingsajten 🙂

   • 29 januari 2011 21:17

    Exakt men för mig var bomben faktiskt större på perfektionismen *ler* men försummelsen har kanske mest effekt på nära relationer…

    Jo, den boken o ett par stycken till i samma genre kommer nog väl till pass 😉

 3. fikadax permalink
  30 januari 2011 10:19

  Känner igen din tveksamhet, dina frågor, som för egen del blev kändes tyngre och tyngre. En kollega skojade med mig, du kan inte skriva din presentation som om du ständigt går med självmordstankar. Visst hade hon rätt. Jag satte mig ner började fundera över vad jag drömde om när jag var liten. Jag minns min en dröm alldeles bestämt. Jag ville lära mig segla och önskade mig en optimistjolle; Det kändes som – ge mig en optimistjolle och världen är min. Men mina föräldrar och i synnerhet min mamma berättade att det är farligt. Med en ny presentation på Mötesplatsen.se, så fick jag precis som du beskriver kontakter och inviter som gav mig dåliga vibbar men oxå bra. Men när den här inbjudan kom så sa jag ja utan att tänka mig för: ”Med ett sådant leeden så är det säkert många som vill bjuda dig på singel malt whisky, det vill jag också men vi kan väl börja med en fika på stan”. Vi kom fram till datum, tid och plats som passade oss båda. När det började dra ihop sig så tänkte jag på mitt jobb. Herregud jag träffar massor av människor dag ut och dag in, vi fikar, berättar om sådant som är på gång, ser om vi hittar något gemensamt, om inte så går våra vägar åt varsitt håll eller så möts dom och vi går längs vägen. Idag lever vi tillsammans och det var som om mycket goda krafter verkade för vårt möte, vi kom verkligen att vara bra för varandra och oxå behöva varandra. Seglar gör vi oxå och det är fantastiskt gott!!! Önskar dig all lycka!

  • 30 januari 2011 10:35

   Tack för den delningen! Den landande på rätt plats i mitt hjärta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: