Hoppa till innehåll

Att rengöra en brandbil med en tandborste…

02 januari 2011

… tänker jag ägna mig åt endera dagen, är bara lite osäker på hur jag ska gå tillväga.


Denna lilla brandbil (som man kan dra bakåt så att den ”skruvar upp sig” o kör framåt) stod i ett skåp hemma hos min mormor o morfar i Södertälje då jag var barn. Morfar tog fram den en kort stund varje gång vi var där på besök så att vi fick provköra den en gång var, min storasyster o jag, under hans överinseende.

Så småningom ärvde jag den o den har stått på en hylla i mitt hem. Mina barn har inte heller tillåtits leka med den på egen hand, den har provkörts vid enstaka tillfällen bara o så lär det förbli.

Men som ni ser är den rejält dammig nu o det är dags att göra rent den. Jag vill förstås inte råka förstöra den med moderna rengöringsmedel o är lite osäker på om det kommer att räcka med att gnugga försiktigt med tandborsten o torska med fuktig trasa…

Någon som har goda idéer  o tips???

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: