Hoppa till innehåll

Kyss musen om du kan…

07 december 2010

I fredags var jag till Märsta o klippte mig o fick lite färg i håret, det är nio månader sedan senast (!) I Märsta finns en ung frisörska som skött mitt hår nu i ett antal år – jag blir alltid nöjd. I januari skapade hon en look som höll sig tills i fredags, även om jag aldrig fick till den som hon.

Efteråt blev jag bjuden hem till en underbar väninna i Sigtuna som bjöd på god sallad, samtal, foton, te o mera samtal uppkrupna i hennes soffa.

Jag drömde mig till Fårö, där hon o familjen tillbringar sina semestrar. Jag undrar om jag ska våga åka dit, jag är efter vårens balansproblem o yrsel som utlöstes av tågåkande livrädd för att åka stora passagerarfärjor. Tänk om balanssinnes slås ut igen… det är inte värt det liksom… samtidigt – ska jag låta det begränsa mitt liv så – jag är övertygad om att jag skulle ÄLSKA Fårö.

Min väninna har en fantastisk samling keramik, där varje kopp har sin historia:


Jag fick välja tekopp, vilket är en viktig del i te drickandet, jag valde koppen med draken denna gång. Men så måste jag erkänna att jag har en annan favorit bland hennes koppar:

Visst är den helt underbar!!! 🙂

 

keramik
av smultronets

3 kommentarer leave one →
 1. 07 december 2010 09:43

  Den är fantastisk, vilken härlig kopp. Blir alltid glad när jag ser den typen av fantasi i skapandet. En fråga infinner sig alltid. Hur kom de fram till det här? Häftigt

 2. Nettan permalink
  07 december 2010 23:27

  Jag är helt övertygad om att du skulle ÄLSKA Fårö lika
  mycke som jag gör!!!!!

  • 10 december 2010 07:01

   Goa du, o jag är övertygad om att du har rätt 😉 Jag måste på något sätt övervinna min rädsla för yrseln först bara.

   Kram till dig o TACK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: