Hoppa till innehåll

En pinnsoffa med förvaring – lätt att glömma bort…

02 december 2010

Jag har en gammal pinnsoffa i köket, en soffa som min mamma ropade in på auktion för 10 kronor 1954. Hon sov i den en stor del av sin uppväxt o sedan stod den kvar hos mormor o morfar i alla år. Jag ärvde den någon gång tidigt nittiotal, då var den vitmålad o ganska medtagen. Sen har jag lämnat in den på avlutning o klippt till en gammal skumgummimadrass som fått nytt avtagbart/tvättbart tyg.

Förr om åren förvarade jag blomkrukor i den, en period innehöll den extra täcken o kuddar. Förra våren/sommaren, eller förrförra (???), la jag tydligen i en massa vinterkläder jag tyckte behövde sorteras bort från hallen o ge plats åt sommarjackor. Jag erkänner att förvaringskartongerna jag gjorde hos dottern för ett år sedan var synligare o svårare att missa.

I höstas då det började bli kallt hade jag stort besvär med  att köpa en höstjacka…. jag hittade en dyr en till slut som jag unnade mig o är nöjd med. I förra veckan beslutade jag mig för att äntligen lägga undan en massa sommarkläder som var i vägen i min garderob o tänkte att hmmm, pinnsoffan kan bli bra att lägga allt i.

Jag tog bort locket o fyndade:

X antal höst o vinterplagg. Tänk vad minnet är kort på mig *suck*.

Ynglet blev glatt överraskad han med då han fick tillbaka ett par tjocka byxor han letade hela förra vintern – tyder på att kläderna mer sannolikt legat där orörda o bortglömda hela förra vintern. Han ärvde snabbt en dunjacka av mig också – som jag inte visste att jag ägde…

Tänk vad bra att jag numera har en blogg!
Nu kan ni påminna mig om att jag kan fynda kläder i den om jag framåt våren/sommaren börjar pladdra om att jag behöver köpa nya kläder…..

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer leave one →
  1. 02 december 2010 09:36

    Vilken soffa!!! En sådan skulle jag vilja ha.

    • 02 december 2010 09:43

      *ler* mmm, men det krävs lite minne också… hoppas det blir bättre nu då min stress minskar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: