Hoppa till innehåll

Störande grannar – vi – om tonåringar som spelar högt

30 november 2010

Då jag kom hem häromdagen hittade jag ett brev från bostadsföretaget på köksbordet, adresserat till mig.


Det var inte många dagar sedan den unge mannen skadeglatt flinande berättade om några före detta bekanta till oss (i hans egen ålder) som haft lägenhet tillsammans o blivit vräkta p g a ständiga fester och/eller högljudda fotbollssamkväm i lägenheten. Uppenbarligen såg inte den unge mannen några samband med sig själv….

Jag vet att min son har på musik HÖGT o med vidrigt BASLJUD. Hur jag vet? Då jag kommer hem o går in genom dörren bankar jag på hans dörr o uppmanar honom att stänga av oljudet omedelbart! Jag står inte ut med det oljudet o har insett att ingen annan i huset kan stå ut med det heller!

Jag har full förståelse för de stackars grannarnas klagomål. Jag önskar att de bankar på dörren o får honom att stänga av om det skulle ske igen… jag vet ju av egen erfarenhet att det är svårt att ta steget o gå o ringa på dörren ljuden kommer ifrån…. För snart ett år sedan var jag själv less på grannarna – efter en enda natts störning.

Hur f-n gör jag, lägenhetsinnehavare o tonårsmorsa, om den unge mannen inte inser att detta kan leda till att jag blir vräkt – p g a honom. Han spelar inte hög musik då jag är hemma… o då jag inte är hemma har jag ingen aning….

Nu är det vi (yngel de lux) som stör…. Tips? Idéer?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: