Hoppa till innehåll

En gräshoppa i närbild… eller hmm, rätt många faktiskt

19 november 2010

Jag har nu äntligen sorterat bilderna från min Frankrike resa, de där bilderna min dotter hade åsikter om, det tog sin lilla tid att gå igenom alla o välja ut vilka som var värda att redigera o spara. Men nu är det gjort o jag är nöjd med ganska många bilder.

En väninna fick se bilderna o jag berättade för henne om min dotters kommentarer sa: -Men du är ju så helt närvarande i detaljerna, här o nu liksom.
Det kändes gott att få ett annat perspektiv än dotterns suckande….

Det motiv jag snöade in på mest är denna gräshoppa jag fotade en av de första dagarna – 32 närbilder:


Inte förens i sluttampen av fotosessionen fattade jag hur det kom sig att den stannade kvar på fönsterbrädan trots att jag fotade den i flera minuter:


Titta noga på den – gräshoppan saknar ett framben o ena antennen är skadad. Stackars gräshoppa, helt försvarslös. På slutet av min fotosession så skrapade den faktiskt på kameran med sitt framben istället för att hoppa därifrån – det var då jag såg o insåg…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: