Hoppa till innehåll

Yngel de lux – eller yngel de snusk ?

06 november 2010

Visst är det ganska länge sedan som jag senast gnällde över mitt älskade yngel de lux???

Jag sökte bakåt i bloggen på ordet ”disk” o kom ända till i januari 2010. Jag erkänner att jag har svårt att tro att det är så länge sedan jag senast hängde ut honom här på bloggen… men nu är det faktiskt dags igen:


Som ni vet var jag i Frankrike en vecka…. yngel de lux var ensam hemma under tiden o levde tydligen på matlådor o nudlar (?) Han är ju myndig nu – typ vuxen alltså – eller hur man nu ska se på att ha fyllt 18.

Det har dessutom gått ett par veckor sedan jag kom hem…. o ynglet drog till Gävle på höstlov… o det saknades en del grejjer i köket igen – typ gafflar o skålar. Jag visste att han hade någon tallrik på rummet så en kväll tänkte jag att *suck, lika bra att plocka ut o lägga i blöt*
Det var typ samma dag som hyresgästföreningens tidning kom med en artikel om ohyra som blir allt vanligare i svenska lägenheter… Konstigt sammanträffande i min tanke värld va?

För första gången i mitt liv har jag nu luktat på jästa makaroner – de luktade vidrig mäsk!

Detta var bland det äckligaste på länge… o då är jag faktiskt rätt luttrad, vilket du förstår om du ids klicka runt på alla länkar jag radade upp i detta inlägg som jag skrev kring jultid förra året.

Jag gick ut med soporna omedelbart. Delar av disken ligger fortfarande i vattenbad med diskmedel, kanske går det att få rent o luktfritt – plast grejerna får jag sannolikt slänga, den som lever får se 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: