Hoppa till innehåll

Älskade Dunderklumpen

04 november 2010

En kväll då jag handlade mat på Coop i Boländerna så gick jag, av en händelse, förbi avdelningen med barnkläder. Sånt har liksom råkat inträffa emellanåt allt oftare sedan jag fick barnbarn…..konstigt va?

Nu fick jag syn på en kollektion med temat Dunderklumpen:


Som ni anar, jag kunde bara inte låta bli! Självklart måste mitt barnbarn få Dunderklumpskläder ❤

Då jag kom hem blev sonen glad, han älskar ”Dunderklumpen” . Barnbarnets mamma var inte lika förtjust i kollektionen…. hon gillar Hello Kitty bättre. Hur sonen använder sia Dunderklumps skämt i praktiken  i vardagen kan du läsa ett exempel på här.

Sonen: – O mamma, hade de inte något i min storlek????

Jag: -*asg* (tror kollektionen gick upp till st 140 typ)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: