Hoppa till innehåll

Utslagen webbjoker – Nadina går vidare

30 oktober 2010

I onsdags morse innan jag åkte till jobbet låg min dotter 2:a i röstningslistan, lite senare på morgonen låg hon 1:a en stund. Sen gick det fort utför, 2 minuter i 12 låg hon på 13:e plats o efter röstsammanräkningarna var hon utslagen.

Gud va´skönt att jag var på jobbet o slapp de timmarna vid webben….

Har du ännu inte hört hennes låt så kan du göra det HÄR på vodpod. Dessutom ligger den faktiskt kvar bland SVT´s webbjokrar – schysst av SVT att låta de utslagna ligga kvar på webben så att vi kan lyssna vidare på de vi gillar som inte kom med.

För mig har det varit roligt att se uppslutningen o kommentarerna från mina vänner i Sverige. Att även släkt o vänner i USA, Colombia, El Salvador o Chile tittat på hennes musikvideo o spritt den vidare till sina vänner känns extra kul. Tänk vilka möjligheter Facebook ändå ger 😉

Det kändes lite tomt o snopet att hon åkte ur då i onsdags, när det gått så bra dittills. Som alltid tänker jag att allt har en mening, så även detta har en mening 😉
Nu kan Nadina, Melvin o Ariel välja att göra precis vad de vill framöver o helt i sin egen takt. De har många idéer o bollar i luften – framförallt har de kul o gillar att göra vad de gör.

Ikväll uppträder Nadina på en klubb i Stockholm, hennes promotion fortsätter som tidigare – enda skillnaden är väl egentligen att hon nu har lite mer tid att leva. Att vara webbjoker var rätt stressigt – tyckte åtminstone jag – med all tidspress o nervpirr.

Nu kan min blogg få återgå till sin vanliga vardagslunk med allt mellan himmel o jord som berör mig, får mig att le eller känns viktigt. Både djupt o vardagligt, som alltid en dag i taget o det viktigaste först.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

One Comment leave one →
  1. Sanna permalink
    30 oktober 2010 19:46

    Åhh vad synd att hon inte gick vidare, den var kanonbra och fler av mina vänner gick in och röstade när jag visat den för dom!!!
    Ta hand om er
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: