Hoppa till innehåll

”Färgblind” för egen outfit

26 oktober 2010

Jag anser mig vara typ färgblind då det gäller att välja kläder åt mig själv. Inte färgblind i dess egentliga mening utan i vad som passar ihop o vad som inte gör det, vad som klär mig o vad som inte gör det.

Det har blivit lite bättre med åren o sedan jag var på stylingen har jag en idé, men idén är inte särskilt flexibel…. Min älskade dotter har lite vidare vyer än jag, hon observerar även hur jag mår. De starka färger stylingen tipsade om passar inte då jag behöver få smälta in mer som grå o oansenlig.

Sist jag skulle iväg på ett större, med mina mått mätt, flerdags evenemang så fick dottern tillsammans med barnbarnets mamma plocka ihop outfits till mig:


De är noga de unga kvinnorna, ser till så att allt går att kombinera i olika variationer…. Att barnbarnets mamma kan detta förstår jag, hennes familj är klädintresserade, men vem sjutton lärde min egen dotter?


Allt avlöpte väl kursen igenom, kanske inte enbart pga mina kläder men jag är tacksam att de unga kvinnorna ställer upp o förbereder mig – tror de tycker det är rätt kul faktiskt *ler*.
Det är väl ändå en himla tur att allt inte hänger på hur jag klär mig – många ser faktiskt mig som person o individ oavsett mitt klädval för dagen 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: