Hoppa till innehåll

Dags att rösta på Webbjokern Nadina igen, o igen, o igen :-)

22 oktober 2010

På söndag är det dags för nästa utgallring i webbjokern på SVT, varje röst räknas o man kan rösta 100 gånger per vecka o mobil abonnemang.

Jag började spontant huvudräkna på vad SVT kan få in för pengar då de tar 3,60 per röstmess…. men jag lade ner den räkningen o hoppas verkligen att pengarna går till välgörande ändamål. Sveriges hemlösa, kvinnojourer eller behövande barn i världen – typ.

Är det någon som vet? Vad går röstningspengarna till? Är det delfinansiering till Melodifestivalens budgett?

Nu var ju inte detta temat på mitt blogg inlägg *ler*

Temat är: att min dotter Nadina denna vecka legat o pendlat mellan 8 -10 plats.

Nadina

Tänk så lätt det är för en bloggande mamma att snylta till sig en underbar bild från webben
Högsta betyg till fotografen!

Här kan du se/höra hennes bidrag o få information om hur du röstar på henne (eller på någon annan om du så hellre vill)

 • På måndag 25 oktober går 50 bidrag vidare.
 • På onsdag 27 oktober går enbart 20 bidrag vidare o då nollställs alla röster. Alla börjar alltså om från scratch.
 • Fredagen den 29 oktober upprepas detta nollställande men då ska ytterligare 5 bidrag falla bort.
 • Från den söndagen den 31 oktober faller 1 bidrag bort varje dag o rösterna nollställs.

Det blir alltså tuffare o tuffare detta o kräver mer av oss som röstar. De som gjort o framför bidragen är utlämnade åt oss andra som vill/kan rösta på dem.

Jag har lyssnat på de andra bidragen nu o jo, jag ska erkänna att, det finns ett par stycken jag gillar lika bra som Nadinas. Bidrag som jag tycker är värda våra röster. Ännu hänger dock några bidrag med som jag inte riktigt förstår hur de ens kom med från början….

Jag är lite ambivalent till detta. Är det den som har störts släkt som har bäst bidrag? Den som har störts socialt nätverk? Den som har vänner o familj med mest pengar att messa med?

Hur som, ville berätta lite om mina tankar om detta webbjoker röstande o ge dig möjlighet att fatta ditt eget beslut.

Gillar du Nadinas bidrag så är din röst varm välkommen – inte bara en gång, utan vid upprepade tillfällen, för att hon ska komma vidare krävs en del röstande engagemang från oss som tror på bidraget o som tror på hennes förmåga att framföra det.

Jag vet, som mamma är jag partisk *ler*, men jag tycker hon är värd denna uppmärksamhet o sänder mitt varma tack till Melvin Honda o Ariel G för att även de tror på henne!

A votar amigos!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer leave one →
 1. 24 oktober 2010 00:17

  Hej Nadinas mamma!
  Jag förstår verkligen att du är stolt över din dotter! Hon gör en bra låt ännu bättre och jag gissar att hon stannar kvar på topp 10. Jag har en egen låt med – Kan du inte välja mig – och den klättrar stadigt dag från dag. Jag drömmer helt klart om att vara med bland de 20 på onsdag och sedan hålla mig kvar hela vägen till finalen. Kanske får vi mötas där! Lyssna gärna på min låt som brukar benämnas en äkta schlager på svenska. Den är min bön i schlagerförpackning. Ha det bra – kul att du bloggar! Hälsningar från Göran i Göteborg

  • 24 oktober 2010 11:53

   Hej Göran,

   Jo visst är jag en stolt mamma men inte enbart för webjokerbidraget, Nadina är ännu en ung kvinna men med insikter o klokhet som förundrar mig. Det gläder mig att hon finner energi o glädje i att sjunga, det gläder mig att få följa hennes utveckling.
   Att vara förälder är en ynnest, en gåva i livet.

   Jag har lyssnat på din låt nu, härligt med svensk text – känner igen stilen som en svängig dansbandslåt 😉

   Lycka till i tävlingen men även i framtiden, oavsett hur detta projekt avlöper!

 2. 24 oktober 2010 22:30

  Men guuuud så duktig hon är!! Och vacker! Klart jag röstat! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: