Hoppa till innehåll

Tillbaka i vardagen efter retreaten

19 oktober 2010

Natten mellan söndag o måndag kom jag hem från retreaten Chateau Garreau i Bordeaux, jag hade ett underbart ressällskap ända till Arlanda o fick njuta av fortsatt samvaro, samtal o axlar att vila mitt huvud mot – Tack!

Självklart kommer jag att återkomma till denna vecka o mina upplevelser, med foton, tankar o känslor. Lite i taget.

Det har varit en datafri vecka, en mobilfri vecka, en bokfri vecka – o jo, jag var abstinent i början o fuskade lite med inlägg om Nadinas webbjoker bidrag på slutet.
MEN det var underbart vilsamt att bara vara i nuet, så gott jag nu förmådde.

Då jag kom hem på natten åkte jag o kramade om min goa dotter, som var vaken. Sedan hem till det sovande ynglet o fick tillstånd att krypa ner i hans säng o lyssna på hans sovande andetag o känna doften av hemma – vad jag har saknat dessa både mina ungdomar!

Nu ska jag lite i taget, o långsamt, ta mig tillbaka in i vardagen. Öva mig på att stanna kvar i känslan av frid o närvaro i mig själv jag fått uppleva denna vecka.

Så vill jag leva mitt liv varje dag – alltid närvarande i hjärtat i varje nu.

Tack alla goa deltagare för de lärdomar ni gett mig, för er närvaro, kärlek, värme o generositet med er själva, ni har för alltid en speciell plats i mitt hjärta.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer leave one →
 1. 22 oktober 2010 11:04

  Du är en så fin människa. Jag är så otroligt tacksam över att du kom till Garreau och att jag fick vara med dig en hel vecka. Du bara är, och det är så härligt. Läser med glädje din blogg, och ska visa det du skrev om Göran för honom snart, han kommer bli glad. varm kram från Lena

  • 22 oktober 2010 19:31

   Tack goa du,

   Jag längtar tillbaka till fridfullheten i er närvaro! Då jag blundar o andas djupt förflyttar jag mig till Garreau 😉

   *kramar om er bägge*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: