Hoppa till innehåll

Gratis kiropraktik på köksgolvet

13 oktober 2010

Min rygg o jag har inte varit riktigt sams på måååånga år.

Jag har en liten skolios kurva på ryggraden, inlärd felaktig kroppshållning, är alldeles för överrörlig i lederna o har förhöjd muskeltonus. Detta ger mig värk lite här o var i kroppen, men oftare ett diffust obehag med låsningar o leder som drar snett o orsakar smärta.
Vad som är hönan o vad som är ägget är svårt att sia om.

Genom åren har jag lagt ner mycket pengar på kiropraktik, massage o en mängd andra behandlingsalternativ. Inget har gett bestående resultat förstås. Numera vet jag att det handlar om att behandla roten till problemet istället för de enskilda problemen ett o ett, alltså har jag valt Kinesisk medicin både som behandling o som egenvård.

För ett antal år sedan lärde jag mig hur man enkelt manipulerar bröstkorgen, trycker upp låsningarna hemma. Jag kan nu hjälpa mina ungdomar om o då de behöver hjälp med bröstryggen men det bästa av allt är att jag lyckades föra kunskapen vidare till dem.

Min dotter har lite svårt att hålla balansen då jag ber om hjälp så det funkar inte så bra medans sonen blivit allt skickligare.

Just nu är bröstryggen inne i en intensiv låsningsfas o det är inte alltid jag själv kan öppna upp den genom egna rörelser – då är mitt yngel de lux värd sin vikt i guld!!

Den unge mannen ställer upp o manipulerar upp min bröstrygg så att jag kan fungera som folk, ibland behövs det bara någon gång i månaden o ibland två gånger per dygn.

Tack unge son – vad skulle jag göra utan din hjälp 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: