Hoppa till innehåll

Guess klocka från Minneapolis

10 oktober 2010
tags:

Min dotter älskar smycken, kläder, skor o inredning mm. Varifrån hon fått detta intresse har jag ofta undrat, sannolikt som en kontrast mot mitt ointresse (?) Det är häftigt tycker jag, o spännande, hon har lärt mig oerhört mycket även om jag inte är särskilt mottaglig. Häftigast av allt är att hon går sin egen väg o inte följer släktens sociala arv.

Då mormor åkte till syrran i USA i våras fick hon en beställning på en klocka till min dotter. Via internet, med exakta bilder o med syrran som förmedlare. Att lägga ett så stort o viktigt smyckes inköp på mormors axlar vågade hon inte, då mormor kanske är värre än jag i dessa ”smak” frågor. Syrran däremot har god smak o hittade denna vackra klocka till min dotter:


Visst är hon nöjd den unga kvinnan – o det kan man allt förstå 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: