Hoppa till innehåll

Bilen skramlade o gnisslade – jag fick panik

25 september 2010

Efter semestern har jag bytt arbetsplats o kör numera närmare 17 mil per dag. Bilen är A & O i min tillvaro, utan den kan jag inte ta mig till jobbet. Eller kan o kan…. det skulle nog kunna gå om jag hade 4-5 timmar på mig….mitt mardröms scenario….

En morgon hörde jag de mest mystiska ljud, jag stängde av ljudboken o lyssnade. Inga ljud jag kände igen, det lät riktigt illa. Jag dämpade farten o ljuden dämpades lite. Jag öppnade sidorutan för att höra bättre men kunde ändå inte urskilja vad det var.
Oron gick igång, det kröp i magen av rädsla – tänk om bilen var paj!

Så efter en rondell blev vägen tvåfilig o jag körde om framförvarande fordon.

En lastbil med släp

Behöver jag säga mer…

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: