Hoppa till innehåll

Tack för ”Varför? – Därför!” Stellan Skarsgård

18 september 2010
tags:

Jag hade hört talas om att han hade gjort något bra i Kungsträdgården denne härliga skådis, men jag hade inte hört eller sett inslaget.

Förens Fatou hade med inlägget i tonårsmorsan – jag bara älskade den!

Så oerhört klockrent!

Vem sjutton skrev hans ”tal”? Gjorde han det själv? eller tillsammans med någon duktig PR-nissa?
Hur kan man komma på något så underbart personligt innehållande både sanningar o djup satir?

Jag hoppas många av de osäkra väljarna ser denna filmsnutt.

Själv har jag ännu inte bestämt mig för hur jag ska lägga mina röster på söndag – men de blir inte i närheten av alliansen så mycket kan jag lova.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer leave one →
 1. Ulrika permalink
  18 september 2010 09:11

  Så sorgligt att du inte kan tänka dig att lägga din röst på Alliansen. Tack vare dom finns det alternativ inom vården. Jag jobbar själv som sjuksköterska och varit både kommunal- och lanstingsanställd, nu privatanställd. Patienterna får bättre vård av gladare personal som kan påverka sitt arbete vilket dom inte kan i kolossen Landstinget där alla ska hålla sig på mattan och tjäna lika dåligt dessutom. Den där solidariteten du drömmer om finns faktiskt inte i den av sossarna skapade offentliga sektorn. Spenshults reumatikersjukhus i Halland tex är ett fantastiskt bra exempel på fin personalpolitik och en fantastisk vård. Men dom har det svårt att klara sig då landstingen sparar pengar och inte vill skicka dit patienter. Jag har en känsla av att du röstar mer av tradition utan att ha kollat av verkligheten mer än din egen. Ulrika

  • 18 september 2010 12:44

   Hej Ulrika,

   mitt svar blir fööör långt 🙂 Det kommer strax i ett eget inlägg.

   Önskar dig en fridfull valhelg!

 2. 18 september 2010 13:14

  Jag tycker också så mycket om den här valfilmen. Den är tydlig, konkret och dessutom personlig, precis som du nämner!

  Vad underbart fin din nya header är, förresten!! (Skäms nu att det var allt för länge sedan jag var inne här…! ) Kram! ♥

 3. 18 september 2010 17:54

  Härligt tal. Jag har redan röstat. Det var inget svårt val. Det svåra är om Alliansen vinner. Då kanske vi inte äger nått om fyra år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: