Hoppa till innehåll

Dunderklumpens endumen – mina ungdomars älsklings dummis skämt

09 september 2010

Dunderklumpen hör egentligen till min egen barndom, filmen kom då jag var fyra år men när jag såg den första gången har jag inget minne av. Det var ju före videons intåg i världen…..

Mina bästa minnen av Dunderklumpen är faktiskt från tiden då mina egna barn växte upp. Hur mycket de såg den som riktigt små har jag ingen koll på, men då de var större kunde de ha riktiga nostalgikvällar o titta på den.

Endumen har funnits med i deras interna skämt så länge jag kan minnas, kanske mer o mer ju större de blivit. De driver med sig själva o med varandra användades endumens röst o stil. De är underbara dessa mina ungdomar 😉

Vad fick mig att berätta om detta just nu? Jo min unge son hade lagt upp en Dunderklumpen video på sin Facebook sida – det säger allt en del om Dunderklumpens idolstatus.

Visst är Dunderklumpen underbar (?) Jag ser fram emot den dagen barnbarnet ska få se filmen o förhoppningsvis lära sig uppskatta den på samma sätt som sin far.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer leave one →
  1. 02 juni 2011 10:13

    Jag älskar verkligen den filmen den är så fin och bäst av allt man blir aldrig för gammal för att se den 😉 och öven jag har Endumen lite som idol 🙂 Den filmen kan inte annat än att göra en glad.

    • 11 juni 2011 18:18

      Mmm, många av vår barndoms filmer är underbara – inte bara av nostalgi utan även av lugnet o friden de förmedlar. Nutida barnfilmer måste ha happening var 90:e sekund för att duga… det blir för många intryck för min hjärna. Så det är rätt underbart att mina ungdomar uppskattar den så mycket, de som tillhör denna 90 sekunds generation 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: