Hoppa till innehåll

Sista träningsdagen för säsongen :-(

06 september 2010

Igår så tog det slut….sommarpasset….

…mitt sommarnöje, min avkoppling på relaxen, min träning på gymmet – nakensolandet på soldäcket (tur det för nu är det väl kallt att sola ute)

Igår åkte jag  dit efter frukost, gymmade blundandes medans jag fokuserat lyssnade på Eckhart Tolle, kände hur orden landade i mitt inre o spred sin värme av insikt o energi. Därefter stretchade jag med inslag av qi gong o meditation, fortsatt blundandes o lyssnandes på Eckhart Tolle. Jag stod i nackmassagen en god stund, slumrade i bubbelpoolen på relaxen, åt medhavd matsäck i relaxbastun. Jag NJÖT av dagen – den sista just där på en tid.

Jag kommer att sakna Fyrishov – relaxen, nackmassagen, gymmet – att ha med mig matsäck o sitta i relaxbastun o läsa / lyssna på mp3. Jag kommer att sakna den egna tiden med bara mig, den egna tiden med min vuxna dotter. Jag kommer att sakna kvinnogemenskapen då vi prioriterar oss själva.

Nu blir det till att leta andra alternativ…

Den som lever får se – o lever gör jag, en dag i taget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer leave one →
 1. 06 september 2010 09:58

  Hej jag har inte varit i kontakt med Eckhart Tolle, men hör hans namn ofta, ofta så det känns som det börjar bli dags. När jag söker på honom är det så mycket. Vad rekommenderar du?

  • 06 september 2010 20:48

   Hej,

   EN NY JORD finns i pocketshop eller på webben för typ 40Kr – börja med den 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: