Hoppa till innehåll

Syskonknut o försvunna komplex

21 augusti 2010

Jag hade med mig mina ungdomar till en syster o vän i Gävle för en tid sedan, som ni ser känner de sig hemma där o leker fullt ut.De gjorde sitt bästa för att knyta ihop varandra, i vilket syfte kan man nog undra… men gap o skrik var det förstås – som alltid (?) då de är nära varandra. Syskonskapet har åtminstone utvecklats med åren o skadorna är sällsynta numera, de har mera roligt ihop än de bråkar – som sig bör alltså nu då de är ”vuxna” 😉

Min syster o vän har en dotter i ungefär samma ålder som yngel de lux, de har känt varandra i många år o är lite son kusiner, efter ett par timmar kom tjejerna igång med att jämföra sina fotkomplex:


Fotstorlek, ”fula” fötter, skavanker o annat de nu äntligen börjat växa ifrån bägge två. Tänk vad mycket det är vi kan ha komplex för i unga år o som vi ibland fortsätter att skämmas för hela livet, tills acceptansen när oss. Att vi duger som vi är, med våra kroppar så unika de är – tjejerna med sina fötter o jag med min hjulbenthet 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: