Hoppa till innehåll

En lat kvinna?

11 augusti 2010

Jag ar över 80 påbörjade utkast i bloggen… men ingen lust att skriva färdigt dem. Inspiration finns det gott om men att avsluta o publicera en inlägg – njae.  Är det kanske så att behovet att blogga ändå är störst då jag är känslosam? Ledsen, arg, euforisk, bitter, orolig osv

Iförrgår lekte jag med bloggdesignen istället, inspirerad av Fatous senaste design projekt, nu är ju hon en riktigt bloggproffs o hade dessutom hjälp av en tvättäkta Häxa som KAN webb design. Jag är aningens, aningens avundsjuk på deras gemensamma kunskaper o hur snyggt det blev 😉

Att leka med bloggdesign i är inte lika bra för nackmuskulaturen som att blogga, tangentbordet är bättre än musen liksom. I går morse fick jag betala för det nöjet då jag sträckte lite på mig så fick jag nackspärr på höger sida *suck* masserade mig öm i nacken o skuldran på vägen till jobbet o visst blev det bättre men det är inte bra.

Alltså vägrade jag blogga även igår kväll o envisades med att redigera bilder i Photoshop istället – en sysselsättning jag bara ÄLSKAR. Men vet att jag egentligen borde blogga… har så många tankar o funderingar som slipper ut då jag sätter mig vid tangentbordet, så mycket på börjat som jag skulle vilja slutföra.

Varför är det så att de flesta funderingar sprudlar ur mig vid frukostbordet??? då har jag ju aldrig tid att skriva, bråttom till jobbet…. På kvällen är hjärnan full av intryck o jag gör hellre ingenting = bildhantering som inte kräver så mycket tankeverksamhet. Nu har jag så mycket bilder jag är sugen på att lägga upp så jag funderar på att tillfälligt ha ett bildtema i bloggen.

Dessutom…. det är faktiskt sommar ännu, jag borde gå ut o promenera för att njuta av sommarkvällarna. Jag borde gå till gymmet för att sedan få njuta i bubblet. Jag borde göra qi gong för att njuta av kroppens energi o mina rinnande tårar. Jag borde meditera för att stilla mig i här o nu, läsa mer i boken Mindfullness i vardagen eller i min senaste bok av Eckhart Tolle – liggandes i min underbara hängmatta på balkongen medans det ännu är sommarvarmt ute.

Borde o vill – men just nu är jag en lat kvinna som njuter av kreativ lek i Photoshop o bloggdesign. Jag erkänner att det kanske inte är ”det viktigaste först” men det är i alla fall det roligaste just nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: