Hoppa till innehåll

Ljudbok med kapitel i fel ordning

09 augusti 2010

Har lyssnat på Liza Marklunds Prime Time i bilen till o från jobbet nu ett tag, vilket faktiskt håller mig vaken bättre än ljudböckerna av Tolle. Eckhart Tollle ger mer på insidan, själen o anden, men samtidigt tänker jag att det är viktigt att inte somna vid ratten 😉 så då har jag bytt till skönlitteratur.

Nu är det ju så med mig att jag bränner ljudböckerna själv o trots att jag är datanördig så kan jag även vara ett riktigt klant. För att spara skivor så bränner jag helst i mp3 format vilket kan ge 1-3 böcker på en o samma skiva. Denna Prime Time hade jag bränt ensam på en skiva o ändå misslyckats….

Jag lyssnade på de första tre kapitlen utan att observera vilket CD nummer det var på o sedan sa rösten plötsligt CD 10…. o jag fick slutkapitlena i öronen. Därefter fortsatte boken någonstans i början där jag försvunnit till CD 10 *suck*. Lite konstig ordning blev det allt, inledning – upplösning – mellanspel. Samtidigt lite sött o talande för mitt ljudboks lyssnande, det spelar liksom inte så stor roll. Liza Marklunds böcker om Annika Bengtsson följer även de en viss ordning o jag har börjat från slutet, typ, med ”En plats i solen” först o nu är jag inne på de tidigare böckerna.

Detta med fel kapitelordning har hänt mig tidigare – har jag trott – men då var det själva boken som var hoppig mellan olika ”personer” o mitt misstag var då åt andra hållet. Jag försökte  spola förbi de avsnitt som jag trodde inte hörde dit, tills jag småningom förstod att de visst gjorde det, att det var bokens upplägg bara som

Tänk vad mycket lättare det är med vanliga pappersböcker ändå….där inte kapitlena hoppar runt liksom

Här har boksidan en recension av Prime Time

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: