Hoppa till innehåll

Störst, bäst o vackrast (?)

30 juli 2010

Jag parkerar min bil i ett garage här i bostadsområdet. Grannen som har platsen mittemot mig tycks vara ganska bilintresserad. Det står nästan alltid en bil på hans/hennes plats – men modellen varierar. Från sånt som ter sig veteranlikt till relativt normala bilar, men bytes frekvensen är hög. En kväll då jag parkerade såg det extra roligt ut:

Denna enorma bil stod o upptog betydligt mer space än sin egen plats, välbevarade, läcker o säkert bensinslukande. Det var länge sedan jag såg en sådan rejäl amerikanare faktiskt. Kanske var det dags för någon uppvisning i närheten (?)

Jag ska erkänna att jag har ett ganska nedlåtande talessätt då män har denna typ av speciella bilar – ”….förlängare” 😉

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: