Hoppa till innehåll

Ynklig rabarberskörd

29 juli 2010

Förra året köpte jag en liten rabarberplanta, sen fick jag även en planta av grannen som har en enorm rabarberodling i sin lilla trädgård. Jag grävde ner dessa i gräsmattan o längtade efter mina första egna rabarber…de knoppade så fint i våras


Detta blev årets skörd…

Ynkel pynkel – inte ens tillräckligt till en ynka liten paj 😦

I höst, eller kanske ganska snart, ska jag lägga på en massa näringsrik jord så att plantorna får mer energi. Gräsmattan, där jag grävde ner dem, var sannolikt inte så väl gödslad. Sen ska jag längta igen, o hoppas, till nästa år.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: