Hoppa till innehåll

10 000 besökare – en för mig magisk gräns

24 juli 2010
tags:

Det känns allt lite konstigt, men på ett glatt sätt, jag förstår inte riktigt hur det gått till, än mindre vilka som kikar in här….skulle gärna vilja få veta vilka ni är 😉

Veckan som gick passerade denna blogg 10 000 besökare – på ca 10 månader (!) jag inser att det inte är så mycket i bloggsfären, men för mig är det faktiskt stort 🙂 Även om jag bloggar mest för min egen skull, för att jag har ett behov av att uttrycka mig i skrift, så känns det gott då andra läser det jag skrivit.

Det var i slutet av september 2009 som började jag använda wordpress, kom inflyttandes från blogspot, om detta skrev jag här i slutet av september förra året. Det är därefter jag kan följa statistik o dessutom har tillgång till en massa andra finurliga funktioner som jag uppskattar mycket. På blogger kunde besöksräknaren göra små hopp med tusental från en dag till en annan o det kändes aldrig trovärdigt. WordPress verkar seriösare o mer genomtänkt.

Vad är det för inre behov som kommer i uttryck på bloggen? Jag som har allt mer svårt för Facebooks vardagliga o ofta ytliga, impulsmässigt urkastade små inlägg. Vad är det som gör att jag offentligt publicerar mina innersta tankar o känslor o min vardag? Det tåls att funderas på… jag vet inte riktigt än, får återkomma i ämnet framöver.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: