Hoppa till innehåll

Regn underbara regn

18 juli 2010

Lördagskväll då jag var färdig på gymmet hade det äntligen börjat komma en o annan regndroppe i Uppsala. Det luktade underbart ute dofterna av regn mot asfalt o jord 🙂

Jag kunde inte låta bli att lägga mig ute på soldäcket o låta regnet droppa på min kropp. Jag älskar verkligen regndroppar, lyfter gärna ansiktet uppåt o känner dem landa – precis som jag gärna gör med snöflingor på vintern.

På cykeln på väg hemåt blev jag ganska blöt, regnet var lite kraftigare. Jag log inombords och utombords, men skrattade gjorde jag inte förens jag mötte två unga festklädda kvinnor på cykel:

”- Fy vilket jäkla väder!”

Efter mer än tre veckors stekande sol o brist på regn, en värmebölja med rekordtemperaturer….vi behöver ju mängder med regn i naturen.
Jag vet att man inte ska skratta ÅT folk, men det kom spontant bubblande i mig o höll i sig som ett brett kärleksfullt leende hela vägen hem.

Vädret o framförallt regn är ett intressant ämne i min familj, o jag kan skvallra om att i Norge har det regnat mest hela sommaren…. 3-4 dagar med shorts väder hittills;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: