Hoppa till innehåll

Min egen disk – INTE tonårssonens

17 juli 2010

Jag har många gånger gnällt över att mitt yngel inte gör sin del av hushållsarbetet, att han t ex inte diskar efter sig. Jag har varit irriterad o frustrerad o tyckt att jag drivit någon slags gratis hotellverksamhet vilket bara gör mig grinig o bitter.
Det har funnits bättre o sämre perioder förstås, men som de flesta föräldrar har jag en tenens att klaga då det inte fungerar o bara tyst vara nöjd då det funkar.

Så här så det ut sista gången jag blev irriterad: ….men det är ett tag sedan nu o jag fotade det men valde att inte blogga om det då. Han har skött sig bättre en period därefter o vi har lyckats prata om detta på mer vuxet sätt en tid.

En intressant detalj, som yngel de lux knappast är medveten om, är att jag är mycket ordentligare med disk o matlagning då han är hemma än då han inte är det. Det är viktigare av något slags principiellt förebyggande skäl, uppfostran (?) Goda vanor (?)
Förra veckan då han var bortrest med flickvännen o dottern så såg det ut så här hemma: …. o det är min disk för två dygn. Visar dessutom mina bristfälliga matvanor då han är borta. Keso, ägg o jordgubbar duger väl bra (?)

Men sen diskar jag, utan att någon ber mig, utan att någon säger tack 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: