Hoppa till innehåll

Han hade regn-isch…

21 juni 2010

… sa dottern om min styvfar som piggade på sig då solen började skina igen efter några dagars regnande, detta var under deras besök här ganska nyligen… Om han verkligen haft feber (?) – ingen aning.

Vi har garvat åt detta förr dottern o jag, men denna gång var det faktiskt bara dottern som drev med honom – vilket han som vanligt undvek att ens notera.


Intressant är att dessa bägge, min mamma o styvfar, valt att bo i Norges kustband under sommarhalvåret. Om det regnar där? Om det är kallt o dimmigt? Om vattnet är badvänligt? Ni kan nog tänka er…. Hade de valt Mallis eller åtminstone Österlen hade jag förstått deras resonemang, men att välja bort den stabila (?) svenska sommaren mot det Norska kustbandets väderförhållanden….

Just i helgen har även jag haft en släng av regn-isch, eller om det är semesterstarten. Jag har gäspat o gäspat, trots god nattsömn o diverse tupplurar. Inte fått mycket vettigt gjort utifrån mitt vanliga ”duktighets” syndrom. Dottern ville ha med mig på gymmet – men fick nobben…. Sonen undrade om jag var sjuk – med förtydligandet att jag brukar inte vara hemma o slappa en hel dag.

Regn-isch eller trött-isch eller semester-start-seg. Jag ÄR o det är helt OK, en dag i taget.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: