Hoppa till innehåll

Jag är värdelös på att fotografera folk…

18 juni 2010

….anser min dotter.
Jag tar bilder ur ”fel” vinklar vilket gör att personen ser tjock ut, ser ut att ha dubbelhakor, finnar syns osv. Just finnar o sånt kan jag i och för sig ta bort i Photoshop efteråt, men dubbelhakor är svårare – där går min photoshop gräns.


Jag har liksom aldrig reflekterat över detta…. Jag tycker ju om hur folk omkring mig ser ut både med o utan dubbelhakor, smala eller tjocka – de ser ju ut som jag alltid ser dem. Jag har ju ingen negativ självbild å deras vägnar…. De är ju så vackra o underbara precis som de är 🙂
Sen ska jag villigt erkänna att jag inte gillar min EGEN uppenbarelse på bild särskilt ofta, DÅ tycker jag att jag SER tjock ut utan att jag känner av det särskilt i vardagen….

När jag fotar i naturen tänker jag förstås på vinklar, bakgrunder o sånt, men det är helt naturligt o självklart. Mina naturbilder har oftast godkänt av dottern:


Hmm, jag kommer allt att fortsätta ta bilder på ungdomarna omkring mig ändå.  Men visst kan jag se att det finns skillnader i min foto ”kompetens”. Dessutom, det var min systers dröm att bli fotograf – inte min.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer leave one →
 1. smultronknopp permalink
  19 juni 2010 11:43

  ”När jag fotar i naturen tänker jag förstås på vinklar, bakgrunder o sånt, men det är helt naturligt o självklart.”

  Hm, alltså vore jag en liljekonvalj skulle du ta hänsyn till detta? 😉
  Just det, dina naturbilder blir alltid fantastiska! *kärlek*

  • 19 juni 2010 11:47

   Men du ÄR ju en liljekonvalj i mina ögon – eller hmmm, måste komma på någon annan blomma att jämföra dig med… liljekonvaljer är ju giftiga 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: