Hoppa till innehåll

Min cykel är stulen – eller?

16 juni 2010

Jag tog tåget till Stockholm för att gå på ett möte en förmiddag i förra veckan, cyklade till station o ställde cykeln i den stora parkeringen på östra sidan – som alltid.


Då jag kom åter till Uppsala vid lunchtid, hungrig o trött hittade jag inte min cykel. Jag gick varv på varv o letade, till slut gav jag upp o promenerade hemåt. Messade mina ungdomar att min cykel var stulen o deppade en aning, om än ovanligt lite – var sannolikt alltför trött för att orka bry mig. Orkade inte ens oroa mig över hur jag skulle få tag på en ny cykel i lika dåligt skick…

Min tanke med min cykel har alltid varit att den är så ful så ingen kommer någonsin att vilja stjäla den, detta fick jag liksom äta upp nu.
Min unge son vidhöll i och för sig att den omöjligt kunde ha blivit stulen, bland alla de cyklarna som står på station som är både snyggare o i bättre skick skulle INGEN vara dum nog att ta min cykel. Han erbjöd sig att lägga ut stöldtips på sin Facebook för att se om någon ens skulle vilja försöka – elake unge man!

Dagen efter cykelstölden tog jag  en promenad o passerade cykelparkeringen:


Där stod min cykel!!! Sannolikt precis o exakt där jag ställt den…. men jag trodde att jag ställt den ute vid vägen…. *suck*
Min dotter mumlade något nästan ohörbart om alzheimer, medans jag lyckligt ledde min cykel hemåt.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer leave one →
  1. stefan permalink
    16 juni 2010 08:33

    kul läsning och gulliga och hjälpsamma barn du verkar ha 🙂 ska låta bli kommentera din cykels utseende. ;)men bra den kom tillrätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: